No Wifi AP

kopidoo 1 Months+ 249

Hi,

I can not connect to the camrea via wifi since there is no AP to connect to.

I have tried 2,4GHz, 5GHz, factory reset, but still no wifi even it states it is turned on.

What should I do?


Thanks

New Post (8)
  • 70mai 1 Months+
    0 Quote 2Floor
    Can you send your SN number, firmware version and APP version to me via private message?

    And please share a wetransfer link to show me the exact problem, so as I can help you.
    1 Months+
  • kopidoo 1 Months+
    0 Quote 3Floor
    Hello,

    any update to this issue?
    I have reflashed the FW and the wifi is still not there.

    Thanks
    1 Months+
  • Frank 28 Days+
    0 Quote 4Floor
    Try this:
    https://na-bbs.70mai.com.cn/?thread-1058.htm
    28 Days+
  • kopidoo 25 Days+
    0 Quote 5Floor
    Tried it already. Issue remained
    25 Days+
  • XeDoX 13 Days+
    0 Quote 6Floor
    Hello. Have you solved your problem ? I am now in contact with the official 70mai shop in AliExpress to help me solve the problem or replace the camera, but for now they only ask me to send videos as a proof that it doesn't work. 
    I used to see the WiFi hotspot for the first two days. I put some work to install the camera,back camera and hardwire kit hidden in my car,which took some time and then after a day or two I lost connection to my A800S. 
    I really hope that they could help me solve the issue without uninstalling everything again from the car. 
    https://youtu.be/JV_62XZMVtU
    13 Days+
  • kopidoo 10 Days+
    0 Quote 7Floor
    Hi,
    it is still not working. The support on this site and at the seller is also terrible.
    10 Days+
  • kopidoo 3 Days+
    0 Quote 8Floor
    Hello,
    is there any solutions?
    3 Days+
  • 70mai 2 Days+
    0 Quote 9Floor
    Hi,thank you for your feedback. We have sent this problem to our product team. These days we are pushing forward this issue. Please wait patiently because it happened suddenly. Thank you for your understanding and cooperation  
    2 Days+
Back
Create New Thread