GPS and speed no show and ADAS calibration


1. On video GPS coordinates and speed dont show. It's firmware bug? Today I upgrade to lastest version.

2.Few times I try calibrate ADAS, but allways failed. Look on screenshoot - is my camera install correctly?? 


New Post (7)
  • 70mai 2 Months+
    0 Quote 2Floor

    You have two questions:
    1. ADAS calibration issue: I will upload a file for you to solve this problem.
    2.The speed and latitude issue: Please move your dash cam out of the car to check whether the GPS data can be received.

    上传的附件:
    2 Months+
  • 70mai 2 Months+
    0 Quote 3Floor
    You can reply to me in this thread.
    2 Months+
  • aGiiePL 2 Months+
    0 Quote 4Floor
    70mai You can reply to me in this thread.
    I check it - outside the car, nothing change. I already contacted with your store on Aliexpress where I bought the camera, the GPS is probably damaged - I upload videos on YT to show a problem. I am waiting for a response. 
    2 Months+
  • 70mai 2 Months+
    0 Quote 5Floor
    You can contacting the store for getting a replacement
    2 Months+
  • 0 Quote 6Floor
    70mai You can contacting the store for getting a replacement

    I contacted the shop, gave everything they wanted videos, photos, changed the software to the older, again to the newest - nothing helps whith no GPS and speed information which affects the lack of ADAS calibration. BUT I still can't get replacement! You guys said "If I don't get GPS signal outside the car, it's a hardware problem" - look on the screen. I show video where I was outside with camera  and there was no GPS signal. SO why It's take soo long ? I think that the device should be replaced immediately. What I should do now?  

    2 Months+
  • Frank 2 Months+
    0 Quote 7Floor
    Try this:
    https://na-bbs.70mai.com.cn/?thread-1058.htm
    2 Months+
  • aGiiePL 2 Months+
    0 Quote 8Floor
    Frank Try this: https://na-bbs.70mai.com.cn/?thread-1058.htm

    I try this, GPS signal is not found. At home I can find around 30 satellites GPS with my mobile phone, camera catch 0. As I said before on videos (inside and outside the car)I don't have any information about speed and location, it's only -------. 

    BTW. I don't have problem with running in a constant loop ;)


    UPDATE - I get new camera, Now gps is working

    最后于 1 Months+ 被aGiiePL编辑 ,原因: Add new information
    2 Months+
Back
Create New Thread